Pitaka MagWallet 2.0 Magsafe kompatibilis Tárca (AC8001)

24 990 Ft

Készlethiány

Elfogyott

Cikkszám: 123916 Kategória:

Leírás

Mágneses, moduláris pénztárca szénszálból, amely beépített mágnesekkel rögzíthető a MagEZ Case Pro 12 széria és MagSafe® tokokhoz. A MagEZ Wallet 2 legfeljebb két chip- és PIN kártyát tud tárolni, és RFID -blokkolást kínál a kártyaadatok védelme érdekében. Csatlakoztassa más MagEZ Wallet STANDARD rétegekhez, például a MagEZ Wallet 2 Pro -hoz, és az eredeti rétegekhez, mint például a pénzcsipesz és az érmetartó.

Miért a MagEZ Wallet 2?
Ez a kompakt, ultrakönnyű szénszálas pénztárca mágnesesen pattintható a telefonra, így mindig kényelmesen hozzáférhet a kártyáihoz. A moduláris felépítésnek köszönhetően könnyen hozzáadhat további rétegeket az extra kártyák és a kis kiegészítők tárolásához.

MagSafe® tok kompatibilis
Könnyedén rögzítse a MagEZ vagy MagSafe® kompatibilis tokjához, például a MagEZ Case Pro 2 -höz, hogy biztonságban kéznél tartsa a kártyákat.
Nem kompatibilis a MagEZ tokkal iPhone 12, Galaxy S21, S21U, S20U, Note 20U, OnePlus 8 Pro vagy P40 Pro készülékekkel.
Csak a MagEZ Case Pro 2 iPhone 12 széríával kompatibilis!

Állítható moduláris rétegek, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek
Bővítse pénztárcáját a MagEZ Wallet STANDARD* és a Wallet 2 sorozatú modulok egymásra rakásával, hogy több kártya vagy apró tárgy, például érme és kulcs tárolható legyen.

Gyors, egyszerű hozzáférés a kártyákhoz
Egyetlen kézzel nyissa ki a pénztárcát, és csúsztassa ki a kártyát.

Az RFID blokkolása megmarad
A kártyái biztonságosak
A kemény szénszálas anyag blokkolja az RFID -olvasókat, hogy megakadályozza a kártyafoltozást, és biztosítja a kártyaadatok biztonságát.

Könnyű, tartós
A szénszálból készült MagEZ Wallet 2 kivételesen könnyű és elég erős ahhoz, hogy egy életen át tartson, így soha nem lesz szüksége újabb pénztárcára. Ez az ultravékony pénztárca kényelmesen elfér a telefonján vagy a zsebében.

Pitaka MagWallet 2.0 Magsafe kompatibilis Tárca (AC8001)

24 990 Ft

Elfogyott