iPhone 14

Bemutatjuk a PITAKA iPhone 14 tokjait

Szemet gyönyörködtető, egyedülállóan esztétikus tok. Megvédik és kiemelik az iPhone 14 hibátlan dizájnját. Könnyű és minimalista.
Akár MagSafe kompatibilitást, akár megerősített védelmet keresel, az iPhone 14-as Pitaka telefontok a legmegfelelőbb számodra.

Filters
  • 14 990 Ft

    Vékony kártyatartó, amely mágnesesen / MagSafe / kapcsolódik a telefon hátuljához. Csatlakoztassa iPhone 12/13/14 vagy más telefonokhoz a MagEZ Case 2 tokkal. 2 chip/mágnescsíkos kártya vagy 4 névjegykártya tárolására alkalmas. Ultravékony, minimalista dizájn. Nem kompatibilis a MagEZ Wallet vagy a MagEZ Wallet UE termékkel! Illetve Air Case tokkal sem használható!

    ◉ Raktáron 7 db

  • 26 990 Ft

    A legvékonyabb és legkönnyebb MagSafe kompatibilis 1500D aramidszálas telefontok. Vékony és könnyű Bőrbarát 3D markolat MagSafe és MagEZ 2.0 kompatibilis Tartós, de könnyű aramidszálból készült Megemelt keret a kamera védelmére Vékonyabb. könnyebb. Jobb. Olyan vékony, mint egy hitelkártya A MagSafe SlimBoard™ technológiánkkal egyetlen vékony lemezbe töltöttük az erős N52SH mágneseket, […]

    ◉ Raktáron > 10 db